Fungujú prípravky proti celulitíde?

Pomarančová koža je genetickou záležitosťou, ktorá sa týka deväťdesiatich percent žien a môžete ju vidieť aj u malých detí. Celulitída sa rozvíja v podkožných tukových vrstvách. Viete o tom, že sa máte zdravo stravovať, že máte cvičiť, že si máte prekrvovať pokožku pomocou masáží a kombinovať to s rôznymi prostriedkami proti celulitíde. Ale fungujú tie zaručené produkty tak, ako nám to sľubujú v reklamách?


Legíny proti celulitíde

Hit, ktorý už na západe poznajú niekoľko rokov, dorazil relatívne nedávno aj k nám. Legíny vyrobené obvykle z deväťdesiatich percent polyamidu a desiatich percent elastanu vyzerajú ako klasické bezšvíkové legíny. Legíny majú vaše stehná a zadok zoštíhliť, spevniť a celulitída bude o poznanie menej viditeľná. Niektoré výrobky sú pre zvýšenie efektu napustené bambuckým maslom a kofeínom, ktoré majú s celulitídou zatočiť. Legíny testovalo už veľa žien a v kombinácii s pohybom a zmenou jedálnička vám môžu dopomôcť ku krajšej a hladšej pokožke.

Krémy proti celulitíde

Poznáte to. V reklame je krásna, štíhla modelka s hladkými nohami. Výrobca krému sľubuje viditeľný efekt už po ôsmich dňoch, kedy sa budete krémom dvakrát denne masírovať. Po dvoch týždňoch by mali byť nerovnosti kože redukované o 80 percent. V reklame zvyknú preháňať. Na to myslite, keď si budete nejaký krém proti celulitíde zaobstarávať. Možno vás úplne nezbaví celulitídy, ale po pravidelnom nanášaní bude celulitída skutočne o niečo menej viditeľnejšia a vaša pokožka bude pevnejšia.