NIVEA body Good-bye Cellulite gél


NIVEA body Good-bye Cellulite gél proti pomarančovej koži pre viditeľnú redukciu vonkajších prejavov celulitídy. Obsahuje L-karnitín, látku, ktorá je známa ako účinný spaľovač tukov. Nová krémovo gélová formula naviac dodáva pokožke chladivý efekt, ktorý aktivuje a podporuje krvný obeh. Celulitída na stehnách a zadočku nie je veľmi príjemná na pohľad, ani na dotyk a častokrát proti nej márne bojujeme. Máme však dobrú správu. Teraz stačí pravidelne používať na stehná, boky, zadoček a bruško NIVEA Good-bye Cellulite gél proti celulitíde, ktorý preukázateľne redukuje vonkajšie prejavy celulitídy a vyhladzuje pokožku i bez extra masáže!

Po 2 týždňoch 88% potvrdilo, že pri používaní gélu je ich pokožka krajšia, viditeľne posilnená a jemnejšia. A po 4 týždňoch sú viditeľne redukované vonkajšie prejavy celulitídy.
Ako Good-bye Cellulite gél proti celulitíde funguje?

Obsahuje L-karnitín, látku, ktorá je známa ako účinný spaľovač tukov - podporuje premenu tukov na bunkovú energiu. L-karnitín je prirodzenou súčasťou ľudského tela, ale jeho množstvo v pokožke je však často pre účinný boj s celulitídou nedostatočné.

Vedci laboratórií NIVEA vyvinuli L-karnitín vo forme krémového gélu: NIVEA body Good-bye Cellulite
gél proti celulitíde. Jeho aplikácia na pokožku pomáha zvýšiť obsah L-karnitínu v pokožke.

Odporúčané použitie:
Aplikujte gél 1-2x denne na problematické partie - stehná, zadoček, bruško