Cellu Destock, Vichy

Cellu Destock je pokroková kúra proti celulitíde a proti ukladaniu tukov v problematických partiách. Napomáha odbúravaniu tukov počas diéty a súčasne vyživuje pokožku. Aspekty pomarančovej kože sú viditeľne redukované po 7 dňoch. Má hypoalergénne (minimalizuje alergické reakcie) zloženie. Čistý kofeín vám zaistí aktiváciu rýchlejšieho spaľovania stále odolávajúceho tuku pod pokožkou a Lipocidine ako jeden z najlepších aktivátorov odbúravania tukov, dotiahne prácu do konca. Zároveň Lipocidine stimuluje produkciu proteínov, čím si zaistíte aj vnútorné odbúranie tukov.
Aktívne látky:

    * Čistý kofeín 5% - účinne aktivuje spaľovanie tukov,
    * Lipocidine - umožňuje stimuláciu produkcie proteínu, ktorý napomáha odbúravaniu tukov počas diéty,
    * Termálna voda z Vichy - voda z prameňa Lucas je bohatá na 17 minerálnych a 13 stopových prvkov a je najviac mineralizovanou vodou, ktorá má upokojujúci účinok, výrazne znižuje prejavy štípanie, svrbenie a pálenie a chráni pleť pred voľnými radikálmi


Po pravidelnom používaní je telo štíhlejšie, pokožka je tonizovaná, vďaka čomu je obmedzované ochabovanie pokožky, ktoré môže byť spôsobené diétou. Vmasírujte ráno a večer do problematických partií (brucho, stehná, boky, zadoček).
Od svojho založenia v roku 1931 majú Laboratóriá VICHY odvážny cieľ: snažiť sa porozumieť pokožke, ktorá je životne dôležitý orgán. Preto stále spolupracujú s vedeckými a lekárskymi organizáciami. Vedecká metóda VICHY je založená na zblížení medicíny a kozmetiky, vďaka ktorej pokročili od fyziologickej expertízy k objavu nových molekúl. Laboratóriá VICHY vytvorili ucelenú radu ošetrujúcich prípravkov s termálnou vodou z Vichy, kombinovanú s aktívnymi látkami vyvinutými farmakologickým výskumom.